✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

Pra University Student



Friday, May 10, 2013 | 5:40 AM | 0 ♥



Assalamualaikum ! Hye , rindu rindu rindu . Lama sudah tak update . Btw now im a student of PraUnivesity . Sedap sikit bunyi kan . Location SMK Dato Sedia Raja . Sweet kan bunyi nye . Busukk ibarat kata Adila . hahaha . Semua still dalam perancangan sama ada stay sana or kalau dapat poli dgn UPU nanti keluar . Hmm sebenarnye tak berapa selesa duduk san sebab dah biasa dekat URESS . Tapi insyallah try sesuaikan diri walaupun terpaksa . Memang aku terima mcm mcm comment if dr kawan kawan sendiri pasal Form6 nie tp tak pea lah . Mak , Abah , Akak , Nuar selalu ckp kat aku biar apa orang ckp , janji kita usaha . Think all positive . Itu paling penting . Thankyou Mak , Abah , Akak , Nuar . Thankyou jugak dekat Adila dgn Arra sebab selalu dgn aku kat sana .Muuuahhh sikit . heee (• ◡•)


|