✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

UPDATE DAN UPDATE ✿



Monday, December 17, 2012 | 7:54 AM | 0 ♥
Hye , Assalamualaikum . Rasa cukup lama aku tak update blog nie . Btw look my blog ! aku edit sendiri okayy . If aku langsung tak tau guna Blogskin nie , tapi aku usaha belaja guna . And now , tengok hasil nye . Sekarang SPM pon dah habis , dan sudah menerima gelaran ' BEKAS PELAJAR URESS ' . Uress always in my hearts . Banyak bende yg aku belajar selama 5 tahun aku kat uress tuu . Selain ilmu dan pengetahuan , kat uress jugak aku dapat kasih sayang dari kawan kawan aku . CINTA tidak dan tidak (✿◠‿◠)


|