✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

..MAAF KAN SAYE AWAK



Wednesday, December 14, 2011 | 7:48 AM | 0 ♥
..awakk , malam nie pertame kali lepas saye jumpe awak saye nanges awak , kenape awak buad saye macam neyh , kenape kite jady macam neyh ..hari demi hari kite kenal sayang saye makin kuat dekat awak tapi kenape awak bukan milik saye

..ENGAGED TO ' F ' , cukup saye terase awak , cukup-2 sakit awak ..awak tau lepas saye bace wall tu apea perasaan saye ..sedey awak , sedey yg teramat sangad ..perlu kea awak buad semua tu

..saye tau saye orang yg kedua dalam haty awak .. saye tak penah mintak pon awak kite jady macam neyh ..sejak mule saye kenal awak sampai saye tau awak ade die .. saye tak pernah mintak semua neyh jadi antara kite

..walaupon kite dalam keadaan macam nie tapi haty saye takk berubah awak untuk teros sayang awak , bagy saye suke duka lumrah dalam sesuatu perhubungan , saye nak awak tau walau ape jadi skali pon dalam hubungan kite saye tetap sayang awak

..saye harap sangad awak , saye nak awak sentiase ade dalam hidup saye awak.. awak bayak bagi semangat kat saye , awak sentiase adea teman kan saye , awak banyak buad saye happy walaupon kite macam neyh ..saye tak nak hilang orang yg sentiase ade dengan saye , saye tak nak awak

..kalau awak bace post saye nie , saye nak mintak maaf kat awak .. saye mintak maaf kalau saye banyak susah kan awak dari mula kite kenal sampai sekarang ..kalau saye kuar malam-2 mesti awak akan temankan saye , hantar saye ..mesti awak kate ' OWNG BUAD NIE SBB RISAU DEKAT DIE , OWNG SYG KAT DIE ' ..mesti awak cakap macam tuu , saye pon sayang kat awak jugak

..saye pon nak mintak maaf jugak sbb saye hanya mampu luahkan perasaan saye deat sini jea , saye tak mampu awak nak luah kan depan awak , saye tak sanggup nak nanges depan awak .. saye tak nak tunjuk dekat awak yg saye tengah sedey , saye mintak maaf , saye tak nak awak risau kan saye

..awak ingad tau , walau ape jady dalam hubungan kite , sejaoh mane saye pergi , saye tetap sayang kan awak .. awak ingad tau  [ CAPITAL A J ]


|