✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

..si lelaki misteri :]



Wednesday, August 17, 2011 | 6:33 AM | 0 ♥


...aku tak tau lar kenape sejak first aku jumpa kau mase aku dengan kawan aku hari tu aku slalu ingad kat kau..aku tak penah pon pike bende neyh nak jadi..lagi pon kite jumpa tuu secara kebetulan je kan..itu mase aku follow kawan aku..tapi tak tau lar kenape..

...dah bebulan kott bende tuu jadi tapi aku tak penah lupa..aku ade jugak tanya kawan aku kau duduk mane..tapi kawan aku tuu ngek sikit..dia pon tak pasti kau duduk mane lagi pon dia kate dia bukan kenal kau sangad..kenal2 macam tuu jea..

...tapi semenjak dua neyh aku slalu kan jumpa kau..aku just tau yang kau sekolah kat sekitar rembau than kalau tak silap duduk kat chembongg..itu jea yg aku..name kau pon aku tak sempat nak tanye hari tuu..selalu jugak lar aku jumpa kau.

...aku nak tegor kau tapi tak mampu larr..macam ada bende dlm mulot aku tak bagi aku bersuare kat kau..aku pon tak tau knape..bile nampak jea kau , kau senyum kat aku , aku pon senyum kat kau..

...itu jea kan yg kite mampu bwat..nak cari kau kat FB name pon tak tau..form5 apea pon tak tau..dduk mane pon tak pasti..pelik2..hari nie aku doa2 lagi kalau jumpa kau tapi tak pulakk..tak dea rezeki lar tuu..ehehe..

..aku eaa2 cari kau just saje jea nak tau sekurang2 neyh name kau..kau duduk mane..lagi pon aku tak sempat kan nak ucap trima kasih kat kau sebab bawak aku hari tu..

..tak tau larr..bile jumpa kau nak tegor tapi malu larr..tak tau kenape aku malu..ahhaha..

..harap2 hari2 aku akan datang dapat jumpa kau lagi.. :]


|