✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

...AKU MINTAK MAAF SANGATSANGAT



Sunday, July 31, 2011 | 6:24 AM | 0 ♥
..salamm.hary neyh aku nak mintak maaf kat kau..aku harap kau bace blog aku neyh..siyez nak mintak maaf if slame aku jadi kwan kau aku adea susah kan kau..sakit kan hati kau..tinggal kan kau..aku betol2 mintak maaf..

..aku pon tak tau larr knape dengan aku..eaa aku tau kau ikhlas nak dekat aku tapi aku taa boleh larr..aku betol2 tak boleh..memang kau dah bwat mcm2 untok aku..mcm2 tolong aku..bile aku sedih kau yang jadi teman aku..bila aku susah kau yang tolong tapi aku tetap tak boleh angap kau lebih dari sorang kawan.

..kau ingadd tak mase kite mula2 kenal pastu mase kite penah kapel dulu..aku setia..hadap jea kau..mcm2 kite hadapi tapi aku sabar jea..kapel putus , kapel putus but aku still trime kau..sampaii lar aku dapat tau satu hari kau adea org lain..

..time tuu kau nak tau betape saket haty aku..macam kene cucuk hati aku neyh..mula pada tuu aku dah penah janji kat diri aku yang aku tak kan trime kau lagi biar apea pon jadi..pastu lame kite tak kawan..kau tak contact aku , aku pon tak contact kau..

..tibe2 kau muncul balik..mase tuu aku pon tak tau apea prsaan aku kat..tiap2 hari kau datang rumah..teman aku,,lepak dengan aku..bawak aku sini sana..sampai satu hari aku bwat keje giler trime kau sedangkan aku sedar dan aku tau apea akan jadi aku trime..

..bile aku dah trime kau mule lar kau bwat perangai..hilang entah mane..itu yang aku tak suke..lpaz tuu aku tros kapel ngan org lain..lepaz aku putus dengan budak tu kau muncul balik tapi skarang kau hilang balik..kau macam mengelak dari aku..kau knape..

..if aku adea bwat sala cakap larr..biar aku sedar salah aku apea..jangan bwat aku macam neyh..kadang2 aku serba salah..aku rase mcm aku dah bwat salah besar at kau walaupon aku tak tau apea2..

..tapi tak pea larr kan..tak salah pon aku nak mintak maaf kat kau kan..aku harap kau bace blog aku neyh..aku harap sangad kau maaf kan aku..ini jea yang mampu aku bwat slame betaon kau jadi kawan aku..dari aku darjah enam sampai aku form four neyh..kau memang kawan lelaki terbaik aku..


|