✿◕ ‿ ◕✿ NUREZZATY ✿◕ ‿ ◕✿


♥ Disclaimer ♥

Assalamualaikum :)



Friday, May 10, 2013 | 9:55 PM | 0 ♥
Piinggg ! Assalamualaikum . Selamat hari Sabtu . Hari nie hari sabtu tapi aku duduk rumah jea . Nak pergi mana pon tak tau . Kat luar terlalu panas menyebabkan aku malas dan teramat malas untuk keluar . Bangon pagi makan than tidur balik . Bangon pastu makan . Mak balik kejap lagi bebel laa aku pemalas . Hmmm




Itu gambar yg dalam  tuu laa Annuar . Nama penuh Khairil Annuar Jamarudin .  Dua tahun aku kenal dia . Hmm status hubungan kita orang ? tak boley nak ditafsir . Rapat mcm seorang sahabat . Mesra macam abang dan adik . Caring mcm anak dan ayah . Mungkin ? hmm entah laa . Yang penting selama dua tahun aku kawan dgn dia , keselesaan tuu sangat sangat ada antara kite orang . Walaupon selalu bergaduh , merajuk , percangah pendapat tapi hubungan kita orang sangat susah nak diputuskan . Hopely hubungan nie berkekalan keakhirnya . Amin (◡‿◡)

Pra University Student



5:40 AM | 0 ♥



Assalamualaikum ! Hye , rindu rindu rindu . Lama sudah tak update . Btw now im a student of PraUnivesity . Sedap sikit bunyi kan . Location SMK Dato Sedia Raja . Sweet kan bunyi nye . Busukk ibarat kata Adila . hahaha . Semua still dalam perancangan sama ada stay sana or kalau dapat poli dgn UPU nanti keluar . Hmm sebenarnye tak berapa selesa duduk san sebab dah biasa dekat URESS . Tapi insyallah try sesuaikan diri walaupun terpaksa . Memang aku terima mcm mcm comment if dr kawan kawan sendiri pasal Form6 nie tp tak pea lah . Mak , Abah , Akak , Nuar selalu ckp kat aku biar apa orang ckp , janji kita usaha . Think all positive . Itu paling penting . Thankyou Mak , Abah , Akak , Nuar . Thankyou jugak dekat Adila dgn Arra sebab selalu dgn aku kat sana .Muuuahhh sikit . heee (• ◡•)